taxilicht op auto
REGISTREREN ALS:
taxipassagier
taxibedrijf
taxiritten
INLOGGEN op Taxiplein.nl

Emailadres

Wachtwoord

Gebruikersnaam of
wachtwoord vergeten?
taxivervoer
taxiplein logo, voor taxi en taxibedrijf
schipholtaxi
taxiprijs
taxikosten

De Taxi van Taxiplein.nl

www.taxiplein.nl is een nieuw taxi concept waarbij het online veilen van taxi ritten centraal staat. De taxi van Taxiplein.nl is een taxi product dat zowel de passagier (zakelijk en particulier) als het taxibedrijf véél voordelen biedt.

Taxiplein.nl zoekt voor u gratis de voordeligste taxi van Nederland

Taxiplein.nl is zelf geen taxibedrijf maar zoekt voor u gratis en vrijblijvend steeds weer de voordeligste taxi in Nederland van dat moment. Een taxibedrijf zal de prijs van een aanvraag om vervoer, dus ook bij aanvraag van een taxi altijd afstemmen op de ruimte in zijn eigen ritplanning van dat moment. Met het unieke taxiveiling systeem van Taxiplein.nl is het regelen van uw taxi héél eenvoudig en doeltreffend. U komt namelijk met uw aanvraag om een taxi via Taxiplein.nl gegarandeerd bij dat éne taxibedrijf terecht die uw taxi rit op dat moment het goedkoopst kan uitvoeren. Bovendien geeft het u een prettig en geruststellend gevoel als u op reis gaat dat alles van tevoren goed geregeld is. Zeker als u ook nog eens weet dat u via Taxiplein.nl verzekerd bent van de vóórdeligste taxi.

Taxiplein.nl De voordeligste taxi voor de zakelijke en particuliere passagier

Zonder zelf alle taxibedrijven te bellen kan de passagier gewoon thuis of op kantoor achter zijn computer op Taxiplein.nl zijn taxi bestellen door gewoon zijn gewenste taxirit ter veiling aan te bieden. Mogelijk kan hij profiteren van een taxi die leeg terug rijdt naar zijn standplaats van een zojuist uitgevoerde taxi rit. De bij Taxiplein.nl aangesloten taxibedrijven zullen op zijn geplaatste taxi rit gaan bieden, de passagier kan de biedingen van zijn taxi rit direct online op zijn computerscherm volgen, prijzen vergelijken en geheel vrijblijvend een welbewuste keuze maken uit de diverse biedingen op zijn bestelde taxi, zo weet hij van tevoren precies wat zijn taxi rit gaat kosten en is de passagier altijd verzekerd van de voordeligste taxi met de beste kwaliteit. Bovendien kan de passagier nog een keuze maken of hij de taxi wil delen met anderen. Deze extra taxi optie van Taxiplein.nl betekent dat hij als het ware één zitplaats huurt in de taxi, en dat de taxi mogelijk een stukje moet omrijden om meer passagiers op te halen.
Deze taxi optie van Taxiplein.nl zal mogelijk nog een extra prijsvoordeel van zijn taxi rit opleveren.

Zoek een taxi

Biedt een taxi aan

passagier zoekt taxi taxibedrijf biedt taxi aan

Met Taxiplein.nl rekenen taxibedrijven af met lege taxi kilometers

Een bij Taxiplein.nl aangesloten taxibedrijf kan de ritplanning voor zijn taxi inzet maximaal optimaliseren, door in de daltijden van zijn planning taxi ritten via de website te genereren. Ook kan het taxibedrijf zijn taxi inzet in piektijden normaliseren door ritten die minder goed in zijn planning passen gratis bij Taxiplein.nl ter veiling aan te bieden. Hierop zal een collega taxibedrijf weer reageren om zijn planning voor zijn taxi inzet te optimaliseren. Door dit unieke taxi veiling systeem van Taxiplein.nl zal stilstand van taxi’s, lege retourritten en piektijden bij de aangesloten taxibedrijven afnemen, de bezettingsgraad per taxi zal daarentegen toenemen. Door een betere bezettingsgraad zal een hogere omzet per taxi per tijdseenheid mogelijk zijn, daardoor zullen de prijzen dalen. Bovendien hebben de bij Taxiplein.nl aangesloten taxibedrijven een nationale taxi standplaats waar altijd passagiers wachten, zijn ze bij meer taxi klanten permanent in beeld, kunnen hun werkgebied naar eigen inzicht uitbreiden, zullen zij vanaf deze taxi standplaats hoofdzakelijk lange afstandsritten genereren en kunnen zij door dit taxi totaalconcept van Taxiplein.nl hun lege taxi kilometers tot een minimum beperken. Door combinatie van eigen ritplanning met die van Taxiplein.nl (indien toegestaan door de taxi klant) zal de opbrengst per gereden kilometer per taxi nog eens extra gunstig beïnvloed worden.

home sitemap taxi schipholtaxi goedkope taxi online taxi parkeren schiphol schiphol taxi taxi amsterdam taxi naar schiphol taxibedrijf taxi's taxitarieven taxivervoer